Wald | oostenrijk

Wellness-chalet

wellness-chalets.nl


De leukste vakantiebestemmingen voor zomer en winter!
Boek nu voordelig in de zomervakantie ons wellness-chalet. In de natuur kunt u genieten van een heerlijk rustgevende en ontspannen zomervakantie in Oostenrijk. Maar een vakantiehuis voor de zomervakantie in een natuurgebied zorgt ook voor een mogelijkheid om met een van de vele sportieve activiteiten mee te doen. In de prachtige omgeving van ons vakantie chalet kunt u geweldig wandelen. Er zijn grote aantallen bezienswaardigheden in Oostenrijk om te bekijken. De verschillende watervallen en gletsjers zijn bijzonder om te bekijken, maar ook heeft dit land verschillende prachtige gebouwen en kunstwerken.

Zomervakantie in Oostenrijk


Ontdek ons geweldige vakantie-aanbod. Oostenrijk is met zijn witte bergen, groene alpenweides en helderblauwe meren een van de mooiste en meest veelzijdige vakantielanden van Europa. Oostenrijk is natuurlijk een topbestemming voor wintersport, maar in de zomer kunt u in het zonnige en warme Oostenrijk heerlijk wandelen en fietsen.

 En dan heeft u nog prachtige Oostenrijkse steden, die zeker een bezoek waard zijn. Ontdek de veelzijdigheid van Oostenrijk in de zomer en in de winter en boek meteen.