Webcams op de pistes


Zell am Ziller / Rosenalm - 1744 m

Als u verblijft in een van de skichalets Liebesonne of Zwillingerhutte met alle genoemde luxe in het fantastische skigebied van Konigsleiten zal het u aan niets ontbreken. Veel beter dan dit gaat het niet worden. Dit is waar iedere wintersporten wintersporter van droomt.

Naar de webcamZell am Ziller / Kreuzwiese - 1900 m

Voor de echte beginners is het hoe zij zich wintersport altijd hebben voorgesteld en heb je al wat meer ervaring dan zal je niet ontkennen dat het wintersport chalet Liebesonne aan de piste de perfecte accommodatie is.

Naar de webcamGerlos / Speicherteich Latschensee - 2000 m

Word wakker in chalet Liebesonne of Zwillingerhutte bij zonsopgang, geniet van een stevig ontbijt en stap vervolgens de deur uit voor een dag sneeuwplezier. Dit is wat u ervaart wanneer u in een van deze skichaletten verblijft en u op de pistes kunt uitleven.

Naar de webcamKönigsleiten - Hochkrimml/ Talstation Gerlospass

Tijdens uw vakantie in één van de nieuw ingerichte wellness familie chalets Chalet Liebe sonne en Zwillingerhutte kunt u volledig en zorgeloos genieten van alles wat Oostenrijk zo mooi en uniek maakt, in elk van de vier seizoenen.

Naar de webcamHochkrimml / Plattenkogel-X-Press II - 2040 m

In een van onze familie wellness-chalets kunt u genieten van een heerlijk rustgevende en ontspannen zomer of winter vakantie in Oostenrijk.

Naar de webcamHochkrimml / Alpengasthof Filzstein

Ben je op zoek naar een chalet in Oostenrijk? Het echte wintersportgevoel beleef je in je eigen chalet. Zoek je iets centraal? Er is van alles mogelijk. Een familie chalet is ideaal als je op wintersport gaat met een groep vrienden of familie.

Naar de webcam