Wald | oostenrijk

Wellness-chalet

wellness-chalets.nl


Boek daarom nu ons wellness chalet. In ons familie wellness-chalet kunt u genieten van een heerlijk ontspannen winter vakantie in Oostenrijk.


Het skigebied
De Zillertal Arena behoort tot de grotere skigebieden van Oostenrijk. Bij Nederlanders staat dit skigebied met stip op één, vooral de après-skimogelijkheden trekken veel landgenoten aan. Het langgerekte gebied bevindt zich op een bergrug welke zo'n 20 km lang is. Het gebied ligt slechts deels in het Zillertal zelf en strekt zich uit over een lange bergrug in een zijdal. Over deze brede kam ligt zo'n 139 kilometer aan pistes welke bediend worden door 51 verschillende liften.

Zillertal Arena in Oostenrijk


De Zillertal Arena is het grootste skigebied in het Zillertal en strekt zich uit over Zell im Zillertal via Gerlos tot aan Wald-Königsleiten en Krimml-Hochkrimml. Op de 139 km pistes en 51 liften vinden skiërs & snowboarders een ruime keuze aan alle vaardigheidsniveaus. Nagenoeg 100% sneeuwzekerheid en skiën tot 2.500m garanderen een perfecte wintervakantie voor het hele gezin.

De Zillertal Arena is bekend en berucht bij Nederlandse wintersporters. In het hoogseizoen slingert er een lange stoet met gele kentekenplaten omhoog. Eindbestemming: Gerlos. Hier vinden veel wintersporters de ultieme combinatie van mooi skiën met daverende après-ski. Maar ook de andere dorpen in de Zillertal Arena, zoals Konigsleiten is een erg populaire bestemming.