Wald | Konigsleiten

Wellness-chalets

wellness-chalets.nl

Omdat U tijdens uw wintersportvakantie in Oostenrijk graag gezelligheid en luxe wil ervaren, zal het u in deze chalets in Oostenrijk aan niets ontbreken.
Wintersport in Oostenrijk is top.

De volgende skigebieden voor de wintersport in Oostenrijk zijn goed te bereiken: Konigsleiten, Wald im Pinzgau, Neukirchen, Hochkrimml, Filzsteinalpe, Duxeralm, Silberleiten, Kitzb├╝heler Alpen, Mauterndorf, Grosseck Speiereck, Lungau, Zillertal Arena en Wildkogel Arena. Kijk op de site voor meer informatie over een geweldige wintersportvakantie in onze chalets in Oostenrijk op onze sites.


Wintersport in Oostenrijk


Onze chalets lenen zich zeker in de winter voor een echte wintersportvakantie in Oostenrijk. Met zijn vele ski pistes en zeker sneeuwgarantie kunt U bijna overal de wintersport in Oostenrijk beoefenen. Als je wintersport in Oostenrijk zegt denk je automatisch aan apres ski. Ook dit kan je hier in Oostenrijk volop beleven. Voor de apres ski tijdens uw wintersportvakantie in Oostenrijk kunt u terecht in de sfeervolle naastgelegen bar, want voor sfeer en gezelligheid staat geen leeftijd. In het dorpje Wald en Konigsleiten in Oostenrijk, waar onze chalets zijn gelegen kunt U tijdens uw wintersportvakantie in Oostenrijk deze gezelligheid proeven. U kunt onze chalets in Oostenrijk huren voor maximaal 10 personen.