Wald | oostenrijk

Wellness-chalet

wellness-chalets.nl

Omdat U tijdens uw wintersportvakantie in Oostenrijk graag gezelligheid en luxe wil ervaren, zal het u in deze chalets in Oostenrijk aan niets ontbreken.
Wintersport in Oostenrijk is top.

De volgende skigebieden voor de wintersport in Oostenrijk zijn goed te bereiken: Konigsleiten, Wald im Pinzgau, Neukirchen, Hochkrimml, Filzsteinalpe, Duxeralm, Silberleiten, Kitzb├╝heler Alpen, Mauterndorf, Grosseck Speiereck, Lungau, Zillertal Arena en Wildkogel Arena. Kijk op de site voor meer informatie over een geweldige wintersportvakantie in ons chalet in Oostenrijk op onze site.


Wintersport in Oostenrijk


Ons chalet lenen zich zeker in de winter voor een echte wintersportvakantie in Oostenrijk. Met zijn vele ski pistes en zeker sneeuwgarantie kunt U bijna overal de wintersport in Oostenrijk beoefenen. Als je wintersport in Oostenrijk zegt denk je automatisch aan apres ski. Ook dit kan je hier in Oostenrijk volop beleven. Voor de apres ski tijdens uw wintersportvakantie in Oostenrijk kunt u terecht in de sfeervolle naastgelegen bar, want voor sfeer en gezelligheid staat geen leeftijd. In het dorpje Wald in Oostenrijk, waar ons chalet is gelegen kunt U tijdens uw wintersportvakantie in Oostenrijk deze gezelligheid proeven. U kunt ons chalet in Oostenrijk huren voor maximaal 12 personen.