Wald | Konigsleiten

Wellness-chalets

wellness-chalets.nl


Oostenrijk
Bij ons zijn deze mooie chalets te huur in Oostenrijk het gehele jaar door. Voor de huurprijs krijgt u echt waar voor uw geld. Zo zitten er 2 badkamers in deze chalets in Oostenrijk en is er zelfs een grote sauna aanwezig.

Onze chalets in Oostenrijk zijn te huur en compleet ingericht. De gasten, die u voorgingen zeggen hierover “ Aan niets ontbreekt het in deze chalets in Oostenrijk” Daarom is het niet teveel gezegd als we zeggen dat deze chalets zeer compleet zijn, omdat chalet Zwillingerhutte en chalet Liebesonne van alle gemakken zijn voorzien.

Wellness
Deze top chalets zijn zoals gezegd te huur in Oostenrijk en als U uw vakantie hier doorbrengt, kunt U spreken van een echt wellness gevoel. Of het nu in de winter of de zomer is, deze chalets in Oostenrijk lenen zich voor een super vakantie. Deze chalets, die te huur zijn staan in Oostenrijk in Wald – Konigsleiten om precies te zijn. Vanuit deze chalets in Oostenrijk kan je mooie wandelingen maken of de wintersport beoefenen, zoals rodelen en skien. Kijkt u ook eens naar de mogelijkheden, die u vanuit deze chalets in Oostenrijk kunt ondernemen (ook in de zomer)zoals: wandelen, fietsen, raften, trektochten, huttentocht of excursies maken naar Konigsleiten, Wald im Pinzgau, Neukirchen, Hochkrimml, Filzsteinalpe, Duxeralm, Silberleiten, Kitzbuheler Alpen, Mauterndorf, Grosseck Speiereck, Lungau, Zillertal Arena en de Wildkogel Arena.


Wellness chalets in Oostenrijk


Wij hebben twee top wellness chalets te huur in Oostenrijk. Voor een top vakantie in chalet Zwillingerhutte en chalet Liebesonne in Konigsleiten in Oostenrijk. Deze chalets beschillen over genoeg ruimte voor bijvoorbeeld 12 personen. U heeft in deze chalets, dat te huur zijn in Oostenrijk, alle luxe, die U van een super chalet kan en mag verwachten. Dit chalets zijn nieuw en het hele jaar door te huur in Wald en Konigsleiten in Oostenrijk. U huurt deze chalets al tegen een zeer redelijke prijs. Ook in de zomervakantie is chalet Zwillingerhutte en chalte Liebesonne zeer geschikt voor een fantastisch verblijf en te huur voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zeker gezien het aantal personen, die in deze chalets kunnen worden gehuisvest.

Chalet
Alle luxe vindt U in deze chalets in Oostenrijk, dat met recht het predikaat super wellness chalet mag hebben. Als we het hebben over nieuwe chalets in Oostenrijk, dan bedoelen we ook nieuw. Bovendien kan en mag U gebruik maken van naast chalet Zwillingerhutte op 50 meter afstand gelegen super moderne Kristallbad. Dit zwembad met binnen en buitenbad is van alle gemakken voorzien en door onze gasten GRATIS te gebruiken gedurende hun verblijf. Een bezoekje aan KRISTALLbad Wald Konigsleiten Oostenijk is niet alleen ontspannend, je beleeft er ook een hoop plezier. Niet voor niets is het motto "Ontsnappen en ontspannen"