Wald | oostenrijk

Wellness-chalet

wellness-chalets.nl


U kunt kindvriendelijk op wintersport als u verblijft in ons kindvriendelijke chalet Zwillingerhutte in Wald. Dit chalet staat in Oostenrijk. Gezinnen met kinderen zijn gedurende het hele seizoen welkom in onze chalets. Wij bieden u de mogelijkheid om kindvriendelijk op wintersport te gaan en deze chalets het gehele jaar te huren. Wilt u graag kindvriendelijk op wintersport en bent u geïnteresseerd in dit kindvriendelijke chalet kijkt u dan op de website van wellness-chalets voor meer informatie of ga direct naar www.zwillingerhutte.nl.

Op ski vakantie met de kinderen of lekker op vakantie in de zomer.

Een geslaagde vakantie is een vakantie voor het hele gezin met voor ieder wat wils! Oostenrijk is als bestemming zeer geliefd, en gespecialiseerd in het aanbieden van kindvriendelijke ski vakanties.

Kindvriendelijk chalet


Perfect geprepareerde pistes, besneeuwde afdalingen en sneeuwzeker skiplezier op de gletsjers in wintersportparadijs Oostenrijk heeft iedereen het gegarandeerd naar zijn zin! Of je nu skiër of snowboarder bent, beginner of professional echt wintersportplezier is in Oostenrijk gegarandeerd. En dat niet alleen op de pistes.

Oostenrijk is namelijk een echt après-ski paradijs en staat te boek als een gezellig, kindvriendelijk wintersportland. Bijna overal zijn er voorzieningen voor de kids te vinden.

De skigebieden in Oostenrijk bij onze chalets heten kindvriendelijk te zijn. Dat houdt in dat de skischolen op kinderen zijn ingesteld, dat er kinderpistes zijn, en voldoende blauwe pistes. Toch wil je uit het enorme en diverse aanbod de voor jouw gezin meest geschikte keuze maken. En dat valt niet altijd mee, omdat ze allemaal beweren kindvriendelijk te zijn.