Wald | oostenrijk

Wellness-chalet

wellness-chalets.nlTijdens uw vakantie in nhet stijlvol ingerichte wellness familie chalet Zwillingerhutte kunt u volledig en zorgeloos genieten van alles wat Oostenrijk zo mooi en uniek maakt, in elk van de vier seizoenen. Mountainbiken of wandelen, skiën of snowboarden, vanuit uw chalet kunt u het allemaal beleven.

Boek nu voordelig voor het zomer seizoen
In ons familie wellness-chalet kunt u genieten van een heerlijk rustgevende en ontspannen zomer of winter vakantie in Oostenrijk. Maar een vakantiehuis voor de zomervakantie in een natuurgebied zorgt ook voor een mogelijkheid om met een van de vele sportieve activiteiten mee te doen. In prachtige omgeving van onze chalets kunt u geweldig wandelen. De verschillende watervallen en gletsjers zijn bijzonder om te bekijken, maar ook heeft dit land verschillende prachtige gebouwen en kunstwerken.

Familie chalet in Wald


Ben je op zoek naar een chalet in Oostenrijk? Het echte wintersportgevoel beleef je in je eigen chalet. Zoek je iets centraal? Er is van alles mogelijk. Een familie chalet is ideaal als je op wintersport gaat met een groep vrienden of familie. In een familie chalet heb je de vrijheid om zelf te koken, uit eten te gaan. Gaat u met een groep of grote familie naar de wintersport? Dan is een familie chalet een uitstekende keus, waarbij u van meer privacy en rust kan genieten. Maar ook in de zomer kan je in Oostenrijk perfect vakantie vieren.

Oostenrijk

Het favoriete wintersportland voor de Nederlandse wintersporter! Authentieke dorpen, perfecte skigebieden en de Oostenrijkse "gemütlichkeit" spelen hier zeker een belangrijke rol in. De skigebieden zijn prima ingesteld op wintersportende families en de skischolen zijn in de meeste gevallen uitstekend ingesteld op kinderen.